KÜLDETÉSÜNK

Az Aquarius-Aqua Kft. küldetése, hogy saját eszközeivel, szaktudásával és fejlesztéseivel tevékenyen hozzájáruljon a magyarországi és nemzetközi élelmiszeripar fejlődéséhez, mindezt pedig úgy, hogy a középpontban a fogyasztók, és azok egészsége és jóléte áll.

Egy versenyben az élvonalba kerülni, majd ott is maradni valódi a valódi kihívás. Az elmúlt évek alatt elnyert díjaink és ügyfeleink elégedettsége biztosíték számunkra, hogy a kihívást évről-évre teljesítjük.

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Az Aquarius-Aqua Kft. kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi és társadalmi felelősségére. A CSR program mára küldetésünk szerves részévé vált.
Segítettünk az árvízkárosultaknak, továbbá feladatunknak érezzük óvodák, iskolák, korházak és sportegyesületek fenntartásának támogatását és rendezvényeik szponzorálását is.

KÖRNYEZETVÉDELEM

A környezetvédelem az Aquarius-Aqua Kft. életében mára cégfilozófia:

Csak 2011-ben több mint 1 MILIÁRD liter víz került palackozásra csak Magyarországon!
Ez a mennyiség borzasztóan leterheli a környezetet – célkitűzésünk ezt a terhelést mérsékelni, egyrészt a palack súlyának csökkentésével, másrészt azzal, hogy részben újrahasznosított palackot használunk. Ezt a fejlesztésünket a 2011-ben megnyert környezetvédelmi pályázattal (KMOP-1.2.4-09/A-2010-0003) tudtok véghez vinni, és ennek eredménye lett a könnyített, környezetbarát és egyben modern formájú palack.

 • Aquarius

  Aquarius, ahogy a pillangó is, teljes átalakulással fejlődik ki. A természet jótékony erejét fejezi ki a lepkeszárny, ami más kultúrákban még a halhatatlansággal és lélekkel is összefüggésben áll. Mi más szimbólumot választhattunk volna természetes ásványvizünk szimbólumaként?

 • Veritas

  A Veritas minden cseppjével támogat abban, hogy egészségesebb életet élj. Mert az egészséget feladni nem szokás.

 • Életmód

  A víz lételemünk, elválaszthatatlanok vagyunk tőle, hiszen víz nélkül nincs élet. Az emberi szervezetnek átlagosan 60-65 % -a víz, amely részben a sejten belül, részben a sejten kívül helyezkedik el

 • Cégtörténet

  Az Aquarius-Aqua kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. A cég az elmúlt két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül, mára az ásványvízgyártás területének egyik legmeghatározóbb piacvezetőjévé vált.

 • CSR

  Az Aquarius-Aqua Kft. kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi és társadalmi felelősségére. A CSR program mára küldetésünk szerves részévé vált. Segítettünk az árvízkárosultaknak, továbbá feladatunknak érezzük óvodák, iskolák, korházak és sportegyesületek fenntartásának támogatását és rendezvényeik szponzorálását is

 • Szolgáltatások

  Az Aquarius-Aqua Kft. egy gyártó és palackozó cég, de magán a gyártáson kívül rendkívül széles a szolgáltatási vertikuma. A munka minden fázisában, az előkészítéstől a logisztikáig segítséget nyújtunk megrendelőink számára, legyen szó saját márkás vagy brand termékről is

Aquarius-Aqua Kft. 2700 Cegléd, Kút u. 14.