CÉGTÖRTÉNET ÉS FILOZÓFIA

Az Aquarius-Aqua Kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. A cég az elmúlt két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül, mára az ásványvízgyártás területének egyik legmeghatározóbb piacvezetőjévé vált. Piaci részesedése eléri a 30%-ot, a hazánkban működő szinte összes élelmiszer hálózat egyik legjelentősebb beszállítója. Mindezt hogy sikerült elérnünk?

A tulajdonosok a kezdetektől tudatosan építették és építik a mai napig stratégiájukat; a megalakulás óta folyamatosak a fejlesztések és bővítések. Jelenleg a termelés a legkorszerűbb gépeken történik, kb. 140 alkalmazottal, az éves gyártott volumen több mint 200 M db ásványvíz palackra tehető.

Az elmúlt két évtizedben a fő alapelveink nem változtak, hiszen ezeknek köszönhetjük azt, hogy évről évre az élelmiszeripar egyik legmeghatározóbb szereplőivé váltunk és célunk meg is maradni annak. Mi mindig a megújulás és a finomítás az útját járjuk – legyen szó a csomagolásról, a technológiáról, de még a partneri kapcsolatokról és szervizről is. Azaz:

 • Fogyasztók ösztönzése egészséges táplálkozásra és életmódra

 • Minőségbiztosítás és termékbiztonság az innovációkban

 • Piacorientált, partnerközpontú üzletpolitika mind ügyfeleinkkel, mind beszállítóinkkal

 • Környezettudatosság és arra ösztönzés

 • Aquarius

  Aquarius, ahogy a pillangó is, teljes átalakulással fejlődik ki. A természet jótékony erejét fejezi ki a lepkeszárny, ami más kultúrákban még a halhatatlansággal és lélekkel is összefüggésben áll. Mi más szimbólumot választhattunk volna természetes ásványvizünk szimbólumaként?

 • Veritas

  A Veritas minden cseppjével támogat abban, hogy egészségesebb életet élj. Mert az egészséget feladni nem szokás.

 • Életmód

  A víz lételemünk, elválaszthatatlanok vagyunk tőle, hiszen víz nélkül nincs élet. Az emberi szervezetnek átlagosan 60-65 % -a víz, amely részben a sejten belül, részben a sejten kívül helyezkedik el

 • Cégtörténet

  Az Aquarius-Aqua kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. A cég az elmúlt két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül, mára az ásványvízgyártás területének egyik legmeghatározóbb piacvezetőjévé vált.

 • CSR

  Az Aquarius-Aqua Kft. kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi és társadalmi felelősségére. A CSR program mára küldetésünk szerves részévé vált. Segítettünk az árvízkárosultaknak, továbbá feladatunknak érezzük óvodák, iskolák, korházak és sportegyesületek fenntartásának támogatását és rendezvényeik szponzorálását is

 • Szolgáltatások

  Az Aquarius-Aqua Kft. egy gyártó és palackozó cég, de magán a gyártáson kívül rendkívül széles a szolgáltatási vertikuma. A munka minden fázisában, az előkészítéstől a logisztikáig segítséget nyújtunk megrendelőink számára, legyen szó saját márkás vagy brand termékről is

Aquarius-Aqua Kft. 2700 Cegléd, Kút u. 14.