A VÍZ – JÉGKORSZAKI ÖRÖKSÉGÜNK

Az albertirsai telephelyen lévő kutakból kinyert víz a jégkorszak csúcsán, 28 600 (ill. 29 900) évvel ezelőtt, a jégkorszakban, azon belül is a legutolsó nagy eljegesedési hidegcsúcs (LGM= Last Glacial Minimum) idején szivárgott be és így nem tartalmaz friss, így potenciálisan szennyezett vizet. Ez garantálja a víz kiváló minőségét, megfelelő ásványi anyag összetételét.

A magas minőséget igazolja, hogy a Nemzetközi Íz és Minőség Intézet hagyományos Kiváló Íz Díj megmérettetésén 2006-ban, 2007-ben és 2008-ban a VERITAS GOLD 1,5 PET palackos kiszerelésű ásványvíz - szénsavmentes és szénsavas egyaránt - két csillagot kapott az iTQi bíráitól.

Jelenleg a termékskála 3 főbb csoportra bontható. Fő profil a saját márkás ásványvizek gyártása. A cég mára a Magyarországon tevékenykedő élelmiszer hálózatok (pl. Penny, Tesco) egyik legmeghatározóbb beszállítójává vált. Nem elhanyagolható azonban a VERITAS márkanevű brand termék sem, amelynek értékesítését a vállalkozás a jövő évtől - megfelelő marketingstratégiai támogatással – jelentősen emelni kívánja. Ezen túlmenően egy nagy előrelépést jelent a cég számára, hogy az egész világban jelen lévő Fővárosi Ásványvíz és Üdítőipari Zrt (Pepsi termékek forgalmazója) egy igen hosszú és részletes audit-sorozatot követően felkérte az Aquarius-Aqua Kft.-t, hogy végezze el Pepsi termékek közül néhánynak a bérgyártását. Ez egyrészt egy igen komoly szakmai elismerés, másrészt további jelentős növekedést eredményez a cég számára. A kiváló minőség garanciája továbbá az multinacionális élelmiszer hálózatok részéről évente tervezetten vagy szúrópróbaszerűen elvégzett auditok.

 • Aquarius

  Aquarius, ahogy a pillangó is, teljes átalakulással fejlődik ki. A természet jótékony erejét fejezi ki a lepkeszárny, ami más kultúrákban még a halhatatlansággal és lélekkel is összefüggésben áll. Mi más szimbólumot választhattunk volna természetes ásványvizünk szimbólumaként?

 • Veritas

  A Veritas minden cseppjével támogat abban, hogy egészségesebb életet élj. Mert az egészséget feladni nem szokás.

 • Életmód

  A víz lételemünk, elválaszthatatlanok vagyunk tőle, hiszen víz nélkül nincs élet. Az emberi szervezetnek átlagosan 60-65 % -a víz, amely részben a sejten belül, részben a sejten kívül helyezkedik el

 • Cégtörténet

  Az Aquarius-Aqua kft. 1991-ben alakult, családi vállalkozásként kezdte meg tevékenységét. A cég az elmúlt két évtizedben óriási fejlődésen ment keresztül, mára az ásványvízgyártás területének egyik legmeghatározóbb piacvezetőjévé vált.

 • CSR

  Az Aquarius-Aqua Kft. kiemelt figyelmet fordít a környezetvédelmi és társadalmi felelősségére. A CSR program mára küldetésünk szerves részévé vált. Segítettünk az árvízkárosultaknak, továbbá feladatunknak érezzük óvodák, iskolák, korházak és sportegyesületek fenntartásának támogatását és rendezvényeik szponzorálását is

 • Szolgáltatások

  Az Aquarius-Aqua Kft. egy gyártó és palackozó cég, de magán a gyártáson kívül rendkívül széles a szolgáltatási vertikuma. A munka minden fázisában, az előkészítéstől a logisztikáig segítséget nyújtunk megrendelőink számára, legyen szó saját márkás vagy brand termékről is

Aquarius-Aqua Kft. 2700 Cegléd, Kút u. 14.